محل تبلیغات شما
اگر شما دوست عزیز هم از طرفداران پاستا آلفردو هستید حتما باید پیتزا آلفردو رو هم بی شک امتحان کنید. این پیتزای لذیذ و خوشمزه از نظر طعم شباهت زیادی به پاستا آلفردو دارد چون در آن از سینه مرغ پخته شده و سس آلفردو استفاده می شود. برای راحتی کار بهتر است از قبل سس آلفردو و خمیر پیتزا را تهیه کنید. به این ترتیب تهیه پیتزا آلفردو خیلی خیلی راحت انجام میشه و کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد.
پیتزا آلفردو
پیتزاهای خانگی به ندرت کیفیت پیتزاهایی که در فست فود های شیک و توپ هستد رو پیدا میکنند . دلیل اصلی اش این است که باید نکات ریز تهیه پیتزا رعایت شوند. با استفاده از یک خمیر پیتزای خانگی با کیفیت و فری با دمای یک نواخت پیتزا آلفردو میتواند از بهترین و خوشمزه ترین پیتزاهایی باشد که تا به حال امتحان کرده اید.

طرز تهیه پیتزا آلفردو:

اول از همه کاری که باید کنید باید سس آلفردو را آماده کنید و آن را کنار بزارید. دستور تهیه سس آلفردو قبلاً گفته شده ولی در اینجا هم برای راحتی شما آن را یادآوری میکنیم:




 مقداری کره را در یک شیر جوش حل کنید، سپس خامه صبحانه را روی آن بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را روی حرارت هم بزنید. بعد از آن کمی سیر رنده شده و پنیر پارمزان (مقدار بیشتر از خامه) را اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری جعفری خرد شده یا آویشن هم به سس آلفردو اضافه کنید. برای مشاهده مقادیر به طور دقیق، دستور تهیه سس آلفردو را ببینید.

حالا ، خمیر پیتزا را آماده نمایید. برای این کار میتوانید از طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی یا در صورتی که وقت زیادی ندارید از خمیر پیتزای فوری استفاده کنید. علاوه بر این میتوانید از خمیرهای پیتزای آماده هم استفاده کنید.

قالب پیتزا را چرب کنید و بعد خمیر را طوری روی آن پهن کنید که فیت قالب شود. اگر لازم است دور خمیر را ببرید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را 8 دقیقه به تنهایی در فر گرم شده بگذارید تا نیم پخته شود.

حالا ، سس آلفردو را روی خمیر نیمه پخت شده بریزید و پخش کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند. فقط یک حاشیه یکی دو سانتی دور خمیر را خالی بگذارید.

پیاز، ژامبون بیکن و سینه مرغ پخته را به سایز دلخواه خرد کنید و همراه با قارچ ورقه شده به طور یکنواخت روی بخشی از سطح پیتزا که با سس پوشاندید پخش نمایید.

روی پیتزا آلفردو، پنیر موزورلا رنده شده بپاشید. حال دوباره قالب را در فر گرم شده به مدت 7-10 دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. پیتزا آلفردو شما آماده است. 5 دقیقه صبر کنید کمی خنک شود. سپس آن را سرو کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه پیتزا آلفردو

طرز تهیه کباب کوبیده

آلفردو ,پیتزا ,خمیر ,تهیه ,سس ,روی ,سس آلفردو ,پیتزا آلفردو ,آن را ,خمیر را ,تهیه پیتزا ,تهیه پیتزا آلفردو

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بخششی تا آسمان تفسیر آفتـاب Tony's site ادید مرجع دانلود بازی اندروید در ایران درمان نوین زخم بستر، زخم عروقی ، زخم پای دیابتی در منزل : 09122127505 خبر نیوز گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم krafindencu قیمت انواع چاپ بک لایت یا پشت نور Courtney's receptions